Evde 4 Mevsimi Yaşamanın Sırrı: Kış Bahçesi

kış bahçesi, albert genau, cam balkon

KIŞ BAHÇESİ HAKKINDA

Kış bahçesi ile ilgili aranan her şeyi yeniledik.

Dünya’nın 86 ülkesinde 500’ün üzerinde üretici bayisi ile sektör lideri cam balkonun adı ve soyadı Albert Genau, yeni nesil kış bahçesini tasarladı.

Yeni Nesil Kış Bahçesi

Kış bahçesi sistemlerinde ulaşılmış en üst düzey yalıtımı ile Albert Genau kış bahçeleri, size konfor ve keyfi bir arada sunar. Kış bahçesinin etrafını, patentli ve kış bahçesi ile %100 uyumlu cambalkon sistemleri ile kapatırız. İster, temizlenebilir giyotin cam sistemi, tambalkon, ister sürme, ister katlanır cambalkon. Hepsini tek yerden alırsınız. Yetkili uzman bayilerimiz ölçüden, montaja kadar size üst düzey bir deneyim yaşatır.

Kış Bahçesi’nin Avantajları Nelerdir?

Yeni nesil kış bahçesi sistemlerinin yapımı ev sahiplerine büyük  rahatlık sunmaya devam ediyor. Her şeyden önce kapalı ev ortamlarından sıkılanlar veya bunalanlar için ayrı olarak dinlenme ve yaşama alanı inşa eden bahçeler, kış vakitlerinde korunaklı ve sıcak yapısıyla benzerlerinden ayrılmaktadır.

Yoğun çalışma ortamlarından bunalanlar için evde ayrı bir alan ilave eden kış bahçeleri kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle inşa edildiği için ekonomik açıdan da büyük  rahat ve ferahlık sağlıyor.

Kış Bahçesi Modelleri… Ama Hangisi? Premium mu, Premium Plus mı?

Albert Genau’nın kış bahçesi modelleri: Premium ve Premium Plus

Premium kış bahçesi modelinde, tavan malzemesi, 10 mm kalınlığında lamine cam veya 16 mm kalınlığında polikarbon levha olabilirken, Premium Plus kış bahçesi modelinde tavan camı, 4+4+16+6 Isıcam olmaktadır. Bu sistemde, camlar taşıyıcı kiriş  profiline özel tasarım thermal bariyer profil ile sabitlenmektedir. Premium Plus kış bahçesi, etrafını ısıcam’lı sistemler ile kapatabilir, böylece kış bahçesi keyfinizi mevsimler boyunca uzatabilirsiniz. 

Kış Bahçesi Markası Seçerken Dikkat!

Piyasada kış bahçeleri, rastgele firmalar tarafından yapılabilmektedir. Profilleri, aksamları, aydınlatması, su tahliye sistemi gibi bileşenler uygulayıcı firmalar tarafından tedarik edilip, bütünsel yaklaşımdan uzak, “yaptık, oldu” mantığı ile yapılabilmektedir. Yaptırmadan önce, kış bahçesinin mutlaka markasını sorunuz. Mevsimlik, bugün var yarın yok firmalardan uzak durunuz. Yalçınpen olarak Aydın’da Albert Genau markasının Kış Bahçesi ürünlerini siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Üretimi ve kurulumu yapıldıktan sonra size sadece Kış Bahçesi’nin keyfini çıkartmak kalıyor.

Sıkça Sorulan Sorular

1. Kış Bahçesi Nedir?

Kış Bahçesi Albert Genau firması tarafında sunulan, evinizde fazladan kapalı ancak refah bir bölüm yaratan cam balkon sisteminin adıdır.

2. Kış Bahçesi Ürünümün Orijinalliğini Nasıl Anlarım?

Maalesef ki piyasada işi bilmeden yapan çok fazla firma var. İşi bilmeyen ellerde Kış Bahçesinin hem ekonomik hem görsel hem de zaman olacağını unutmamalısınız. Biz Yalçınpen İnşaat Tadilat Taahhüt Şirketi olarak Albert Genau’nun resmi yetkili bayisi olarak 2002 yılından beri Aydın’da hizmet vermekteyiz. Daha fazla bilgi için Yalçınpen sitesini ziyaret edebilir veya Albert Genau sayfasından resmi yetkili bayilere göz atabilirsiniz.

3. Kış Bahçesi Türleri Nelerdir?

Albert Genau Kış Bahçesi’nin üç çeşidi bulunmakta: Premium, Premium Plus ve Bioklimatik Pergola Sistemi

4. Premium ile Premium Plus Farkı Nedir?

Premium kış bahçesi modelinde, tavan malzemesi, 10 mm kalınlığında lamine cam veya 16 mm kalınlığında polikarbon levha olabilirken, Premium Plus kış bahçesi modelinde tavan camı, 4+4+16+6 Isıcam olmaktadır.

5. Isıcam Nedir?

Isıcam tabiri yalıtım özelliğine sahip camlarda kullanılmaktadır. Yalıtımlı camlar evinizde ısı yalıtımına katkıda bulunurken aynı zamanda dışardan gelen gürültüleri de engellemektedir. Ayrıca geleneksel camlardan daha dayanıklı oldukları için sert dış etkenlere karşı da koruma sağlarlar.

6. Kış Bahçesi’nde Kullanılan Malzemeler Boya Atar Mı?

Hayır, Kış Bahçesi sistemlerinde kullanılan boyalar, QualiCoat belgeli, kirlenmesi zor, temizlenmesi kolay, soft-touch boyalardır.

7.Kış Bahçesi Premium Plus Kendini Ne Kadar Sürede Amorti Eder?

Kış Bahçesi Premium Plus ürünü ısıcamlı bir üründür. Bu da evinizde ısı ve ses yalıtımını sağlar. Bu sayede evinizin mevsimine göre ısısını korumak için daha az efor sarf edersiniz. Yapılacak işin boyutuna göre sistem kendini ortalama 2-3 yıl içerisinde amorti etmektedir.

8. Kış Bahçesinin Fiyatı Nedir?

Kış Bahçesi fiyatı kullanılacak ürünün türüne ve boyuna göre değişiklik göstermektedir. Daha fazla bilgi ve ücretsiz keşif imkanı için hemen 544 249 29 25 numaralı telefondan bizlere ulaşın, sizlere yardımcı olalım. Hayalinizdeki Kış Bahçesi size bir telefon kadar yakın!

KIŞ BAHÇESİ

kış bahçesi görünümü

Albert Genau Kış Bahçesi yapım aşaması

Bir Sorunuz Mu Var?

Şikayet, Öneri, Görüş ve Merak Ettikleriniz Hakkında Bize Yazın!

Adres

Zeybek, 1518. Sk. No:69/3 Efeler/Aydın

Telefon

+90 (544) 249 29 25

E-Posta Adresi

albertgenau@yalcinpen.com.tr

Bize Yazın

ALBERT GENAU AYDIN YETKİLİ BAYİ

Yapı sektöründe 2002 yılında başladığımız iş serüvenimize bugün dört ana kola ayrılmış daha kurumsal daha profesyonel çözümler getiren Yalçınpen olarak devam ediyoruz.

İletişim:

Çalışma Saatleri

Bültene Abone Ol

Kampanya, Fırsatlar ve Ürünler Hakkında Bilgi Almak için Bültene Abone Ol!